DEN NYE


 

VOLKSWAGEN T-CROSS KOM OG OPLEV DEN COOL SUV - T-CROSS

Den nye T-Cross er noget helt særligt. Slet ikke som alle de andre.

Lige så forskellige menenskerne den er bygget til er, lige så alsidig er den nye T-Cross.

T-Cross er lavet til de der er mere, vil mere og får mere.

T-Cross er en alsidig SUV der tilpasser sig dine ønsker.

 

Det nyeste familiemedlem i Volkswagen familien; den lille kompakte SUV T-Cross.

Det er på alle måder en allrounder der både imponerer med et markant og dynamisk design samt enorm fleksibilitet.

Du har mulighed for at tilpasse T-Cross præcis som du ønsker, så den passer perfekt til dine og din families behov.VW T-CROSS GALLERI

VW T-Cross
VW T-Cross
VW T-Cross
VW T-Cross
VW T-Cross
VW T-Cross

Imponerende cool.

Med T-Cross 1st Edition, der fås i begrænset styktal, sætter du nye standarder, når det gælder et dynamisk og elegant look og en førsteklasses forarbejdning: Alene den udvendige lakfarve Pure Hvid sørger for en perfekt iscenesættelse på vejen. Farven hvid står generelt for klarhed og renhed og er i forbindelse med de sorte elementer på 1st Edition en vellykket og samtidig stilfuld kombination. Man kan nærmest se på modellen, med hvilket udtryksfuldt moderne design den glæder sine førere: C-stolpen er forsynet med en 1st Edition-folie i urbant look. Passende dertil er sidespejlhusene holdt i sort, som harmonerer perfekt med 18” fælgene ”Funchal” i adamantiumsølv. Og også LED-forlygterne har masser af udstråling. Med integreret LED-dagskørelys sørger de for en stor lysmængde og et dagslyslignende lysspektrum. Det kommer dig især til gode under dårlige vejrforhold, for det forbedrede udsyn øger ikke bare din komfort, men også i væsentlig grad din sikkerhed.

Uanset hvor du er med din T-Cross, så er du midtpunkt for opmærksomheden. For 1st Edition har en imponerende fremtoning, der ikke er set magen til.

VW T-Cross
VW T-Cross

Lige så alsidig som din personlighed.

Interiøret og de individuelle tilpasningsmuligheder i den nye T-Cross 1st Edition vil helt klart begejstre dig: Eksempelvis kan passagersædet klappes frem. Det er især yderst praktisk, når du skal transportere lange og store genstande. Og det er ikke alt: Bagsædet kan både forskydes, deles og klappes frem. Det giver dig maksimalt frirum ved anvendelsen af din T-Cross 1st Edition: i hverdagen, på ferieture eller arbejdsmæssigt. Uanset om det gælder transport af store genstande, større stykker sportsudstyr eller bagagen til familiens ferie. Du bestemmer, hvor meget plads du har brug for.

Multifunktionsrattet i læder med godt greb er ikke bare et blikfang, men ligger også godt i hænderne. Med det kan du betjene talrige funktioner, som fx infotainmentsystemet, uden at fjerne hænderne fra rattet.

3D-dekorindlægget ”Transition” i sort/grå sætter også et individuelt præg. Det giver kabinen i din T-Cross 1st Edition mere individualitet og et touch af coolness. Altså en vellykket kombination, der gør alle køreture til en positiv oplevelse for sanserne.

Kursen er sat med god underholdning.

Hvem siger, at en køretur i en bil ikke kan være en ønskekoncert? Soundsystemet ”beats” fra lydspecialisterne hos BeatsAudio i din T-Cross 1stEdition sørger i hvert fald for en imponerende lyd, som vil begejstre dig og dine passagerer. Den ekstra subwoofer med de dybe bastoner og 8-kanals-forstærkeren til højttalerne sørger desuden for godt humør.

Navigationssystemet ”Discover Media” imponerer på farten med en touchscreen i farver, seks højttalere samt mange tilslutningsmuligheder og sørger med sit 8” (20,3 cm) store TFT-farvedisplay for en intuitiv navigation. Med installeret kortmateriale over Europa, en touchscreen med nærhedssensorer samt en mp3-, aac- og wma-kompatibel cd-afspiller giver systemet dig ud over pålidelig navigation også de bedste forudsætninger for underholdning på køreturene.

Anvender du ofte dine smartphoneapps, når du er på farten? Car-Net App-Connect, der fås som ekstraudstyr, giver dig mulighed for at forbinde din smartphone med radioen og navigationssystemet ”Composition Media”. Det giver dig mulighed for at betjene udvalgte apps på din mobiltelefon ved hjælp af touchscreenen. Men den nemmere betjening er ikke den eneste fordel: Mange apps kan behandle informationer, som bilen stiller til rådighed, og give dig flere nyttige eller underholdende funktioner.

VW T-Cross
Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling