Forside -- Volkswagen -- Volkswagen Touran

VW TOURAN

VW Touran - Familien i højsædet. Nyd det.

VW Touran imponerer med fleksibilitet i højt niveau, masser af plads samt et godt udsyn. Men det er ikke kun interiøret, der forbløffer med sin alsidighed. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Derfor vil familier ikke kun føle sig komfortable, men også særligt sikre i en VW Touran.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Beetle. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.


SE MODEL- OG PRISLISTE

Touran - udstyr og design

Touran gør indtryk - også når man kigger ud af den. Den har klassens største panorama soltag, med skyde-/vippefunktion, og giver dermed mere lys og udsyn. Derudover fascineres man af dens pladskoncept, som indebærer masser af benplads - hvilket giver den ekstra komfort man ønsker, især på længere strækninger.

Touran begejstrer på mange punkter, også rent teknologisk. Da det for familier først og fremmest handler om at have det godt, er der naturligvis en lang række intelligente førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures med ombord. Den bedste sikkerhedsforanstaltning er dog stadig en afslappet fører. Derfor byder Touran på et højt niveau af komfort.

Touran giver masser af rummelighed samt en imponerede fleksibilitet, også når det gælder bagagen, hvor du finder klassens største bagagerum. Bag den store bagklap overrasker Touran med et fleksibelt bagagerum. Her er der plads til alt det, som en familie skal bruge på en rigtig familieudflugt.

Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Del den nye touran

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling