VW T-roc hos Uggerhøj

Forside -- Volkswagen -- Volkswagen T-Roc

VW T-ROC

VW T-roc hos Uggerhøj

VW T-Roc. Giv et varigt indtryk.

Med T-Roc kører du i en moderne crossover, der er talrige individualiseringsmuligheder og førsteklasses forarbejdning ned til mindste detalje.


SE MODEL- OG PRISLISTE

BOOK EN PRØVETUR I VW UP!

FÅ ET TILBUD PÅ VW UP!

T-Roc tilpasser sig din livsstil

T-Roc passer til dig og din livsstil. Med et komfortabelt og rummeligt design tilbyder T-Roc dig meget plads til at udleve din personlighed. Herunder designelementerne som interiør m.m. og adskillige individualiseringsmuligheder.

Udnyt tiden i din T-Roc. Moderne infotainment i T-Roc holder dig opdateret med mulighed for opkald, musik-betjening og guide. 

Din køreoplevelse bliver udover det sædvandlige med de mange motor-valgmuligheder.

VW T-roc hos Uggerhøj

Undgå unødig stress.
Med T-Roc får du sikkerhed i topklasse

T-Roc kan aflaste dig i mange situationer.Udnyt de forskellige assistentsystemer, som er opfundet for at hjælpe dig. Herunder bl.a. front assist, Park Assist og Blind Spot Detector.

VW T-Roc

T-ROC hjælper dig med vognskift og udkørsel fra parkeringsbås.

"Blind Spot" -sensoren (ekstraudstyr) med udkørselsassistent advarer dig under kørslen inden for de systemmæssige grænser mod køretøjer i den blinde vinkel. Når du kører baglæns ud fra en parkeringsbås, overvåger den områderne ved siden af og bag din bil.


VW T-Roc

Erobrer vejen. Og parkeringspladsen.

Tålmodigheden kan komme på prøve, når der skal parkeres. Med T-ROCs parkeringsassistent (ekstraudstyr) har du altid en pålidelig makker ved din side. Parkeringsassistenten hjælper dig allerede mens du leder efter en parkeringsplads.


VW T-Roc

T-Roc klarer det for dig.

Det er ikke kun i de kritiske situationer assistensystemerne  som standardmonterede 'lane assistent' og den adaptive fartpilot er dine venner. Med køassistenten og 'emergency assist' (ekstraudstyr) kan du gøre turen endnu mere komfortabel.


FÅ ET TILBUD PÅ VW UP!

VW T-Roc

Front assist med citynødbremsefunktion.

Det standardmonterede områdeovervågningssystem 'Front assist' hjælper dig med at holde et ekstra vågent øje når du kører i byen. Assistenten hjælper med at registrerer fodgængere så du får en meget mere afslappet kørsel.


BOOK EN PRØVETUR I VW UP!

VOLKSWAGEN T-ROC GALLERI

VW T-Roc hos Uggerhøj
VW T-Roc hos Uggerhøj
VW T-Roc hos Uggerhøj
VW T-Roc hos Uggerhøj
VW T-Roc hos Uggerhøj
VW T-Roc hos Uggerhøj

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling