Er du klar til kør-selv-skiferien?

Det er skiferie-tid. Pludselig er den der, og har du så husket alt?

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej på din kør-selv-skiferie, så du ikke står undervejs på skiferien og mangler noget. Nedenunder finder du en skiferie huskeliste. Download den, print ud og læg den i bilen - så er du godt på vej.

Rigtig god skiferie. 

Huskeliste til din skiferie

 • Abonnement på vejhjælp

  Du kan have et abonnement via din bilforsikring, Falck, Dansk Autohjælp eller andet. Hvis du er usikker på, hvor godt du er dækket, så kontakt din nærmeste Uggerhøj afdeling.

 • Dokumenter

  Kørekort. Registreringsattest. Dokumentation på din bilforsikringspolice.

 • Motorvejsmærkater

  I flere lande er det et krav med motorvejsmærkater. I nogle lande er der også vejafgifter på bestemte ruter - husk landets valuta til at betale disse afgifter. Tjek på forhånd op på reglerne i de lande, du kører igennem. Nogle mærkater tager et par dage om at blive bestilt.

 • Vinterdæk og snekæder

  Der er forskellige regler om vinterdæk fra land til land. I nogle lande er det et krav i en bestemt periode, at folk kører med vinterdæk. Husk at tjekke reglerne i det land, som du kører igennem. Snekæder fås hos de fleste auto-udstyr/reservedels forhandlere. Det kan sagtens betale sig, at have et sæt liggende i bilen.

 • Sneskovl

  Hvis uheldet er ude, og I sidder fast med bilen, er det godt at have en sneskovl med i bilen, så I forhåbentligt hurtigst muligt kan komme på farten igen.

 • Tagboks

  Tagboks er en smart løsning, da skitøj, ski m.m. ofte fylder meget mere, end der kan være i en bil med 5 personer. Der findes mange forskellige tagbokse, alt efter jeres behov. Kontakt os gerne, hvis du vil have gode råd.

 • Isspray

  Der findes forskellige sprays, som både kan bruges til ruder og låse. Kig forbi din auto-udstyr/reservedels forhandlere og find det du foretrækker. Eller kom forbi os, og hør hvad vi har gode erfaringer med.

 • Den obligatoriske sikkerhedspakke bestående af:

  Refleksveste. Advarselstrekant.

 • Varme tæpper og væske

  Hvis du har små børn med, og I strander i en snedrive i et par timer, er det altid en god idé, at have væske liggende i bilen og varme tæpper til at holde varmen.

Download skiferie-huskelisten