Tak for din booking.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores værksted.

Du vil i løbet af kort tid, modtage en bekræftelse i din indbakke - og en indkaldelse der kan plottes direkte i din kalender.


Vi er med dig hele vejen …

Alle reparationer på din bil er naturligvis udført af en autoriseret mekaniker og i henhold til fabrikantens forskrifter og retningslinjer.
Uggerhøjs autoriserede mekanikere har altid den nyeste knowhow om din bil, og det sikrer, at der bliver brugt mindst mulig tid på at finde og reparere fejl, og at reparationen er udført korrekt.

Det er meget vigtigt for os, at du er tilfreds med den service, du får, og vi sætter stor pris på at få din mening at vide.

Derfor vil du kort tid efter dit besøg på vores værksted, modtage en mail eller et opkald, hvor du bliver bedt om at deltage i en kundetilfredsheds-undersøgelse.

Hvis du er tilfreds, så giv os et 10-tal
Det tager kun 5 minutter.
Spørgsmålene besvares ud fra en skala på 1–10. Især spørgsmålene, om du er tilfreds, og om du vil bruge vores værksted igen, er vigtige
for os. Vi går altid lidt længere for dig som kunde, fordi vi håber, du vil blive en af vores mange ambassadører og anbefale os til andre.


Vind et lækkert SPA-ophold for 2 på Hotel Viking i Sæby.

Som tak for at svare på vores  kundetilfredshedsundersøgelse, deltager man i lodtrækningen om et lækkert spa-ophold på Hotel Viking til en værdi af kr. 3.399,-