Forside - UGO bilabonnement

Bilabonnement - få ny bil på abonnement

 • Ingen udbetaling

  Med et bilabonnement hos Uggerhøj, slipper du for at betale en dyr udbetaling på bilen.

 • Forsikring, grøn ejerafgift og service inkluderet

  Når du lejer en bil gennem Uggerhøjs UGO koncept, er både forsikring, service og ejerafgift sørget for. Du skal nærmest bare klare brændstoffet.

 • Duften af ny bil, hver 3. måned

  Med UGO bilabonnement binder du dig ikke for mere end 3 måneder. Det er således muligt at skifte til en spritny bil, hver 3. måned. Uden ekstra omkostninger.

 • Biler i alle størrelser

  Vi har biler i alle størrelser, du kan leje. Måske har I brug for en lille bybil der kan transportere jer fra A-B, eller en stationcar der kan rumme hele familien? Uanset hvad, kan vi hjælpe jer med en god løsning.

 • Bil der passer til sæsonen

  Hvad med at leje en cabriolet om sommeren, og en stor lækker SUV om vinteren? Det kan du med vores UGO Bilabonnement.


Har du brug for en bil i en kortere periode, er en bil på abonnement en god ide.
Du slipper for at skulle ud og købe en ny, eller ny brugt, bil. Vi sørger for det hele - du skal bare sætte dig bag rattet og nyde turen.

Det bliver mere og mere populært ikke at eje, men at dele eller leje. Hvorfor ikke også leje en bil?

Hos Uggerhøj har vi gjort det nemt at være periodevis bil'ejer'. Du kan nemlig leje en helt ny bil på abonnement. Så kan du nyde duften af en ny bil hver 3. måned.

Vi har gjort det lejende let for dig. Bestil ny bil på abonnement her på siden og du er godt kørende i løbet af kort tid. UGO er til dig der ønsker at leje en bil inklusiv forsikring, grøn ejerafgift og service – og med 0 kr. i udbetaling.

Vi har mange forskellige modeller, der holder klar og venter på at komme ud og køre.
Vi har både små minibiler, hvis du skal bruge en bil til at transportere dig fra A til B i en kort periode, eller større biler som fx. stationcar eller SUV's.


FIND DIN NYE BIL PÅ ABONNEMENT HER