Dialogmodtagelse hos UGGERHØJ i Brønderslev

Hos UGGERHØJ i Brønderslev vil vi gerne give dig tryghed og indblik i din Volkswagen. Derfor har vi udviklet vores egen måde at tage imod dig og din bil, når du besøger vores autoriserede Volkswagen-værksted for at få lavet serviceeftersyn.

Vi kalder det Dialogmodtagelse, og her får du en gratis gennemgang af din Volkswagen, inden vi tager fat på at udføre serviceeftersynet. Gennemgangen foretages af en certificeret tekniker og tager cirka 20 minutter, hvor han løbende fortæller dig, hvordan bilens tilstand er.

I Dialogmodtagelsen gennemgår vi bl.a.:

  • Karrosseri
  • Hjulophæng
  • Dæk
  • Bremser
  • Udstødning
  • Lygter

Under gennemgangen får du indblik i, hvordan den daglige kørsel påvirker bilens enkelte dele. Du kommer med under liften og ser, hvordan hjul, bremser, styretøj og affjedring spiller sammen, og der er rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Vi vil ikke gøre dig til mekaniker, men vi vil gerne give dig et lille indblik i, hvordan din bil er konstrueret, og hvilke ting, du selv kan være opmærksom på, mens du kører. Det kan fx være lyde og vibrationer, som kan være de første tegn på, at et problem er ved at opstå. Så kan du få det ordnet, inden problemet udvikler sig til en dyr skade.

I Dialogmodtagelsen aftaler du og mekanikeren, hvilke ting der skal repareres her og nu, og hvilke der kan vente til næste serviceeftersyn. Du får også en fast pris på, hvad serviceeftersyn og evt. reparationer koster, inden vi begynder at arbejde på din Volkswagen.

Når du atter forlader dit autoriserede Volkswagen-værksted for at fortsætte din dag, evt. i en lånebil, har du overblik over, hvad der skal laves på din bil og hvad det koster. Og du har trygheden ved at kende din Volkswagens sundhedstilstand frem til næste serviceeftersyn.

UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Volkswagen-værksted i Brønderslev

Volkswagen Service Prismatch Uggerhøj

Kontakt Uggerhøj Brønderslev

98 82 12 00 Send os en mail

Adresse

Østergade 64, 9700 Brønderslev

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-Torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30-14.00

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Brønderslev?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.