Ekstra services til din Volkswagen og gratis vejhjælp

Hos UGGERHØJ i Brønderslev, autoriseret Volkswagen-værksted, tilbyder vi en række originale serviceydelser, som er specielt afstemt i forhold til dig og din Volkswagen.

Volkswagen Ekstra services:

  • Glasreparationer
  • Hjul- og dækservice
  • Olieservice
  • Service af klimaanlæg
  • Karrosseri- og lakservice

Vores ekstra services er skabt til at gøre livet som Volkswagen-ejer så let og komfortabelt som muligt og med størst mulig køreglæde.

De fleste glasskader, såsom stenslag, kan vi reparere med en moderne fyldningsmetode med harpiks. Det tager kun få minutter, og for de fleste med kaskoforsikring er det helt gratis. Resultatet er overbevisende – du kan næsten ikke se reparationen, og du kan køre videre lige så sikkert som før uheldet.

Med skiftende årstider, som vi har i Danmark, bør du have to sæt dæk til din Volkswagen – sommer- og vinterdæk. De to slags dæk har forskellige egenskaber som sikrer dig maksimalt vejgreb og størst mulig kørekomfort både sommer og vinter. Vi tilbyder at skifte dine hjul og/eller dæk og opbevare dem, indtil det igen er tid at skifte. Vi opbevarer dækkene under ideelle forhold – køligt, mørkt og tørt.

Et ekstra pitstop med olieskift forlænger motorens levetid. Vi skifter motorolien samt oliefilter og pakninger – naturligvis med originale Volkswagen-dele. Det koster ikke alverden, men din motor vil elske dig for det.

Klimaanlægget sikrer ren og tempereret luft i kabinen og er med til at holde dig som fører frisk kilometer efter kilometer. Men et klimaanlæg kræver også opmærksomhed. Først og fremmest er det vigtigt at bruge anlægget jævnligt, ellers mister det ydeevne. Klimaanlægget skal også serviceres regelmæssigt, have tjekket kølemiddel og evt. skiftet pollenfilter. Så er du altid sikker på godt vejr i din Volkswagen.

Som autoriseret Volkswagen-værksted har vi også dygtige pladesmede, der hurtigt klarer eventuelle buler i karrosseriet – så du kan køre videre i en strålende flot bil.

Gratis vejhjælp

Når vi servicerer din Volkswagen med jævne mellemrum og sikrer, at den er i perfekt form, så er det kun rimeligt, at vi hjælper, hvis det ”utænkelige” skulle ske, at din bil ikke kan køre længere. Derfor får du gratis vejhjælp, så længe du har fået udført dit seneste store serviceeftersyn hos os. Det gælder både nye og ældre Volkswagen-biler.

UGGERHØJ – med dig hele vejen – dit lokale autoriserede Volkswagen-værksted i Brønderslev

Volkswagen Autoriseret Service Uggerhøj

Kontakt Uggerhøj Brønderslev

98 82 12 00 Send os en mail

Adresse

Østergade 64, 9700 Brønderslev

Åbningstider

VÆRKSTED & RESERVEDELSLAGER:
Mandag-Torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30-14.00

 

Har du et spørgsmål til Uggerhøj Brønderslev?

Udfyld formularen herunder med dit spørgsmål, så kontakter vi dig snarest muligt.

reCAPTCHA is required.