Kia EV6
smukt design
og lang rækkevidde

Kia EV6
smukt design
og lang rækkevidde

Kia EV6 tager et skridt i en helt ny retning for KIA.
Den viser en helt nye designfilosofi med sit dristige og markante Crossover-look.

Placeholder Image

Kia EV6 - lynhurtig opladning
og en rækkevidde på op til 528 km.


Kia EV6 tager et skridt i en helt ny retning for KIA.
Den viser deres helt nye designfilosofi med sit dristige og markante Crossover-look.

Det er den første fuldt ud dedikerede elbil med stort fokus på elektrificering og high-end teknologi.

Med den ultrahurtige opladningsteknologi er opladningstiden reduceret markant, så du kan bruge tid, på alt det du har lyst til.

Du får en rummelig bil med komfort i fokus, så du får den mest behagelige køreoplevelse!


EV6 top view

rækkevidde op til

528 km

Lynhurtig opladning

4,5 min

for 100 km

High performance

3,5 sek

fra 0-100 km/t

Kør EV6

Kia i en ny retning

Kia EV6 tager et skridt i en helt ny retning for KIA. Den viser deres helt nye designfilosofi med sit dristige og markante Crossover-look. Det er den første fuldt ud dedikerede elbil med stort fokus på elektrificering og high-end teknologi. Med den ultrahurtige opladningsteknologi er opladningstiden hos Kia EV6 reduceret markant.

Allerede som standard version er bilen utroligt veludstyret, hvor det fra konkurrenternes side af, vil være svært at slå EV6’erne set ud fra et udstyrsperspektiv.

Adaptiv fartpilot med kø-assistent er som standard i Kias EV6.  Med Upgrade-pakken får man dog en udvidet fartpilot, som selv kan skifte vognbane.

Materialerne på sæderne og på infotainment systemet kan beskrives som værende i flot kvalitet. Bagsædepladsen er god og den tillader selv voksne mennesker af gennemsnitlig højde, at sidde i en afslappet position. Bagagerummet besidder ligeledes pæn plads, hvor hele familien sagtens vil kunne pakke op til en længere tur. Samtidigt med, at Kia har fremstillet bilen i bæredygtige materiale bl.a. genanvendte PET-flasker.


Book en prøvetur i EV6

Få et uforpligtende tilbud på EV6

Sikkerheden er i top

Kias elektriske EV6 udmærker sig især når det gælder sikkerhed og teknologi. Her er modellen helt fremme og anvender de nyeste teknologier.
Du får blandt andet vejbaneassistent, der hjælper dig med at holde bilen i vejbanen, og retter op hvis du kører ud over vejstriberne uden at give signal med blinket først.

Bilen har også bremseassistent, der sørger for at bremse bilen, hvis en forankørende pludselig bremser op, eller du måske har overset en fodgænger.

Blindvinkelassistent har bilen også. Og som ekstraudstyr kan tilkøbes blindvinkel kamera, der ved hjælp af små kamera på siden af bilen, viser dig et billede i instrumentbrættet. Således overser man aldrig nogen i den blinde vinkel.

Bilen kommer med bakkamera, og du kan desuden få den med 360 graders kamera, der viser bilen oppefra, så du nemt og enkelt får et overblik over alle forhindringer, når du skal bakke eller parkere.


Book en prøvetur i EV6

Få et uforpligtende tilbud på EV6
Kør EV6
EV6 frontEv6 elektrisk bil
EV6 backendKia interior
Kia EV6 designInside EV6

Spørgsmål og svar om Kia EV6

Kia EV6 pris


Se aktuelle priser

Car of the Year i Europa 2022

Den helt nye Kia EV6 har fået titlen som 'Årets Bil i Europa 2022' i den prestigefyldte European Car of the Year (COTY) kåring.

Den innovative fuldt elektriske crossover blev kåret som den samlede vinder af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande.

Image

Her finder du Kia hos Uggerhøj


Kia Aalborg

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Kia Frederikshavn

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Kia Herning

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kia Hjørring

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 - 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling