KIA Rio


KIA Rio - Opmærksomhed!

Rio elsker opmærksomhed! Og den får meget. KIA Rio har udover sit fantastiske ydre meget at byde på, et komfortniveau og udstyrsniveau, som er sjældend set i Rio's klasse. Derudover er teknologien og sikkerheden i fokus.


Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud

RIO design
 • Væk dine sanser

  KIA Rio har en udstråling, som stråler om kap med solen. Både med signaturkølergrillen, sin muskuløse bagende LED-teknologien i lysene hele vejen rundt. Design RIO indeni, som passer til din stil - både farver, udstyr m.m.

 • Kabinekomfort

  Skal du på tur og har dermed behov for ekstra plads? Klap 60/40 sæderne ned, og få endnu mere plads. Kabinen er designet med ergonomiske forsæder med varme, automatisk klimaanlæg, bløde materialer og mange flere ting, som gør din køretur perfekt.

 • Intelligent nøgle

  Bilen registrerer hurtigt, om du har nøglen på dig, når du er i området af bilen. Derefter kan du blot trykke på dørhåndtaget, så kommer du ind i RIO - og for at starte bilen trykker du også blot på en knap. Nemt og hurtigt.

7 års garanti på din Kia

Der kan ske meget på 7 år

På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

RIO teknologi og sikkerhed
 • Sikkerhed

  KIA Rio har meget som standardudstyr - og især sikkerheden er i top. Elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC). Desuden er dine passagerer taget hensyn til med seks airbags. Kurvelys, parkeringssensor og emergency stop signal (ESS) er du også sikret.

 • Navigation

  Den 7" navigationsskærm giver dig et godt overblik over din rute. KIA opdateringer løbende kortet, så du kan trygt stole på kortmaterialet.

 • Connect

  Med RIOs infotainmentsystem har du mulighed for at koble din smartphone til skærmen via Bluetooth og afspille din yndlingsmusik eller foretage opkald - håndfrit. Du kan også afspille musik fra en cd, MP3-afspiller eller iPod, som du sætter i USB-tilslutningen.


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Her finder du Kia hos Uggerhøj


Kia Aalborg

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Kia Frederikshavn

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Kia Herning

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kia Hjørring

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 - 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling