Kia sorento

KIA SORENTO PLUG-IN HYBRID


Kia Sorento Plug-in Hybrid er den ultimative familiebil

Kia Sorento er den perfekte bil til dig, der ikke vil gå på kompromis med noget. Du får en bil med elegant og kraftfuldt design. Bilen er noget helt særligt, når det kommer til rummelighed og komfort. Med Sorento Plug-in Hybrid får du det bedste fra begge verdener. Med Kias avancerede elektrificerede drivlinje skifter Plug-in Hybriden ubemærket fra benzindrift til elektrisk kørsel. Her reduceres bilen emission og driftsomkostninger. Bilen kan desuden køre 57 kilometer på ren el. Den er meget fleksibel, da det både er muligt at oplade der hjemme og ved offentlige ladestationer.


Se model- og prisliste

Book en prøvetur

Få et tilbud
sorento front

7 sæder
809 liter
Bagagerumsvolumen
57 kilometer
på ren el

rat

Gearskiftekontaktet på rattet giver dig lynhurtigt gearskifte. Kombineret med den 1,6-liters T-GDi-PHEV-motor med 265 hk, får du en fantastisk køreoplevelse.

sorento ovenfra

Bilen har massere af fleksible transportløsninger. Du kan nemt slå sæder op og ned, så der kan være op til 7 passagerer. Bagsæderne kan slås fladt ned i forskellige afdelinger, så du kan få plads til alt det, du har brug for.

sæder

Med Sorento Plug-in Hybrid får du førsteklasses interiør. Du får både ambientebelysning og materialer i topklasse, som giver et raffineret finish. Den er spækket med komfort, bl.a. er det USB-opladningstilslutning til hver person i bilen. Bilen har en ergonomisk indretning og en ekstra støjsvag kabine


hightech features

Bilen er fyldt med hightech features, som gør køreturen endnu nemmere. Opvarmede og ventilerede sæder, sætter komforten i top i alt slags vejr. Med Head-up Displayet projiceres køredataen op på forruden lige i dit synsfelt. Og ambientebelysningen skaber en perfekt atmosfære i bilen.

trådløs opladning

Forrest i midterkonsollen kan du oplade din telefon trådløst ved at lægge den i opladningsbakken. Ellers kan du nemt tilslutte din mobil med USB rundt i hele kabinen.

bose premium sound system

Med Bose Premium Sound System får du den bedste lyd i kabinen. Bilen er udstyret med 12 højtalere og ekstern forstærker, som kan give dig en fantastisk Surroundsound-oplevelse.


Fås også med benzinmotor - læs mere her!


Køreglæde
100%

Her finder du Kia hos Uggerhøj


Kia Aalborg

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Kia Frederikshavn

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Kia Herning

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kia Hjørring

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 - 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling