KIA Sportage


Den helt nye KIA Sportage

Mere dristig. Mere sportslig. Mere rummelig. Med KIA Sportage får du en rummelig SUV med karakter. Der er kælet for detaljerne fra motorhjelm til bagagerummet. Sideprofilen er iøjnefaldende og imponerende. Derudover har KIA Sportage en skulpturel front med KIAs ikoniske signaturkølergrill - Tiger-Nose, som udgår omdrejningspunktet for det komplekse og tekniske design af fronten på den nye KIA Sportage.


Book en prøvetur

Få et tilbud

Se model- og prisliste

Et kraftfuld design

Inspireret af naturens organiske former, har den nye Kia Sportage fået et elegant og dog alligevel muskuløst ydre, med smukke grafiske detaljer.

Det er ikke kun designet der imponerer - funktionerne og kørekomforten i denne nye Sportage SUV er dynamiske, selsikre og fuldstændig mageløse.

Det nye design giver Kia Sportage en alsidig karakter, der fanger din opmærksomhed med et ikonisk design statement.
'it's all in the details' - er et ordsprog der i dén grad kan bruges om den nye Kia Sportage. Hele fronten imponerer med sin integrerede, sorte kølergrill og står i knivskarp kontrast til de bemærkelsesværdige og futuristiske forlygter.

Et cockpit for den kræsne

Cockpittet i den nye Sportage SUV er moderne og let at overskue. Du bliver virkelig budt ind i en førsteklasses kabine og designet er tydeligt tiltænkt føreren - fra det topmoderne integrerede og kurvede display til det sporty D-formede sorte læderrat.

Den raffinerede kabine i den nye Kia Sportage sætter helt nye standarder. Luksuriøs aluminiumsfinish på instrumentpanel og døre, sporty luftdysere og forkromet indfatning samt ambientbelysning er nogle af de detaljer, du blandt andet vil opleve.

Rummelighed ud over det sædvanelige

Der er plads til alt du har behov for, i den store rummelige kabine.
Passergerene på 2 række, kan nyde godt at uovertrufen benplads. Uanset om de er 2.10 høje eller 89 cm. høje og har mudder på støvlerne.

Den nye Kia Sportage SUV er for alle. Med plads til alle.

FØRSTEKLASSES DETALJER

  • Topmoderne og overskueligt. Denne førsteklasses kabine er designet med et tydeligt fokus på føreren – fra det topmoderne integrerede og kurvede display til det sportslige D-formede sorte læderrat og midterkonsollen med gearvælger.
  • Den raffinerede kabine sætter nye standarder i SUV-segmentet med sofistikerede designforbedringer hele vejen igennem.
  • Inklusive luksuriøs aluminiumsfinish på instrumentpanelet og døre, sporty luftdysere med fine detaljer og forkromet indfatning samt ambientbelysning.*
          * Modelafhængigt udstyr.

ET KRAFTFULDT LOOK

  • Designet er inspireret af naturens organiske former; et elegant og dog muskuløst ydre kombineret med smukke, grafiske detaljer. Ikke kun imponerer designet, men dens funktion giver denne SUV en dynamisk og selvsikker tilstedeværelse på vejene.
  • Det nye design byder på en mere selvsikker, energisk og alsidig karakter med skarpe og stramme linjer langs det raffinerede karrosseri, der fremhæver bilens elegante ydre.
  • Kias ikoniske Tiger Nose-kølergrill udgør omdrejningspunktet for det komplekse og tekniske design af fronten på den nye Kia Sportage.

    * Modelafhængigt ekstraudstyr.
100% køreglæde
100%

7 års garanti på din Kia

Der kan ske meget på 7 år

På 7 år kan selv de vildeste drømme gå i opfyldelse. Uanset hvilke ambitioner du har, er vi med dig hele vejen.
Med en kvalitet, som er testet under ekstreme forhold.


Kia 7 års garanti

STANDARD PÅ ET NYT NIVEAU
Hos Kia kan de tillade sig at tale om kvalitet, fordi de skaber kvalitet. Kia udvikler hele tiden kvalitetsstandarderne og kvalitetssikringen, og den tilgang følger Kias biler hele vejen fra udviklingen, produktionen og i løbet af dit ejerskab.

Derfor er Kia den eneste producent i Europa, som tilbyder en garanti på 7 år/150.000 km. Kun meget få dele nyder ikke godt af dette generøse tilbud. Ved at sætte nye kvalitetsmæssige standarder gør vi din Kia til en fremragende oplevelse hver eneste dag.

Du kan se flere detaljer om garantien under ofte stillede spørgsmål og i garantihæftet.

Du kan læse meget mere om Kia's 7 års garanti her >>

Her finder du Kia hos Uggerhøj


Kia Aalborg

KIA Aalborg

Enggårdsgade 74
9000 Aalborg

96 333 222

Find afdeling

Kia Frederikshavn

KIA Frederikshavn

Søndergade 244
9900 Frederikshavn

98 43 11 00

Find afdeling

Kia Herning

KIA Herning

Wedellsborgvej 1
7400 Herning

97 26 72 22

Find afdeling

Kia Hjørring

KIA Hjørring

Frederikshavnsvej 5 - 9
9800 Hjørring

98 92 25 33

Find afdeling