Ny opel Corsa hos Uggerhøj

Volkswagen Caddy

Ny multivan

Den nye Caddy - Parat til alle udfordringer

Den nye Caddy er det perfekte match til dem, der elsker livet. Den mest populære allrounder fås nu i femte generation - endnu mere digital og fleksibel end hidtil.

Det er en af de mest populære biler i klassen - den er komplet nyudviklet og forbedret på mange områder. Den nye markante front med bikubeformet struktur, dynamiske, klare linjer og en lang række optimeringer giver den et helt særligt løft.

Caddy kommer i tre nye udstyrslinjer, som er fokuseret på det vigtigste.


Få et tilbud

Book en prøvetur

Se model- og prisliste

Se hvad din brugte bil er værd

VW Caddy
Inside multivan 2021
multivan 2021
new multivan

  • Her er alt samlet på skærmen

    De nye Caddy viser, hvad den kan - digitalt og i fuld bredde. Innovision Cockpit i høj opløsning kombinerer to store displays og giver føreren alle vigtige informationer. Og du får endnu flere med Volkswagen We Connect: Den gratis app forvandler din smartphone til ne fjernbetjening.

  • Tag bliver til himmel

    Det ekstrastore panoramaglassoltag (ekstraudstyr) er en absolut nyhed i den nye Caddy. Den giver endnu mere pladsfornemmelse og let forøget reel kabinehøjde. Ydermere bliver kabinen badet i lys om dagen og uforglemmelige øjeblikke under stjernehimlen om natten. En special belægning på det laminerede sikkerhedsglas reducerer desuden varmestrålingen med 78%. For passagerne i passagerkabinen betyder det, at de bare kan læne sig tilbage og nyde køreturen.

VW multivan
multivan interior
multivan design
Volkswagen multivan


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Forside -- Kia -- Kia Ceed SW Plug-in hybrid

Kia Ceed SW Plug-In hybrid fra 259.999,-

Book en prøvetur

Se hvad din brugte bil er værd

Nu er det slut med alle bekymringer.
Bare kør!

Sæt dig ind i din nye Kia Ceed SW Plug-in hybrid og nyd turen.

Ceed SW PHEV er både sporty, økonomisk og grøn på de helt rigtige måder.

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17'' diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

Ceed SW PHEV

Grøn, økonomisk og dynamisk

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek.


Fremtidsorienteret design

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en grøn dimension til Ceed Sportswagon PHEV's atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.


Moderne hybridløsninger

Regenererende bremseteknologi udnytter kinetisk energi til at oplade batteripakken i påløb og ved opbremsning. Bilens Coasting Guide analyserer din rute, så du kan se, hvornår du bør fjerne foden fra speederen. Virtual Engine Sound System aktiveres i ren eldrift, så fodgængerne bliver opmærksomme på din tilstedeværelse.  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
Skrotkampagne Uggerhøj
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Del med dine venner

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling