VW Caravelle

Volkswagen Caravelle 6.1
Ny pris kommer snart!

Ny Caravelle

Fra minibus til pendultrafik

Når man taler om professionel persontransport, bliver Caravelle 6.1 for det meste også nævnt. Gennem de seneste 30 år er den nærmest blevet synonym med den perfekte minibus. Dens kernekompetencer? Komfort og fleksibilitet. Dens særlige egenskaber? Smarte digitale tjenester og moderne infotainment. Og efter fyraften? Forvandler den sig nogle gange fra direktionsbil til din familieminibus.


Få et tilbud

Book en prøvetur

Se model- og prisliste

Se hvad din brugte bil er værd

VW multivan design
Inside caravelle
inside caravelle
new multivan

  • Imponerende fleksibel

    Dine passagerer er lige så forskellige som de krav, de medbringer. Fire kufferter til en weekendtur? En spontan erstatning for det fuldt bookede messehotel? Uanset hvor overraskende kravene måtte være: Caravelle 6.1 kommer aldrig ud af fatning. Alle tre udstyrsvarianter fås med to akselafstande og alsidige sædepakker. Det modulopbyggede sædefastgørelsessystem med 3-personers sæderække, der kan foldes frem, giver hele tiden mulighed for at få ekstra tilgængelig bagagerumsplads. Og ryglænene kan klappes frem, så der opstår en jævn flade.

  • Top moderne føreassistentsystemer

    Bevar overblikket over den hektiske trafik og den nye rute – og lyt samtidig til dine passagerer. Når du kører som chauffør, har du nok at se til. Derfor sørger topmoderne førerassistentsystemer i Caravelle 6.1 for, at du så vidt muligt tager det helt roligt. Vognbane-, parkerings-, udkørsels-, anhængermanøvreringsassistent og mange flere understøtter dig på næsten alle køreture. Bl.a. sidevindsassistent er standard. Skal du ofte manøvrere? Vores bakkamera fås for første gang i forbindelse med fløjdøre bagpå.


VW caravelle
caravelle interior
multivan design
Volkswagen multivan


Uggerhøj Serviceaftale
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Forside -- Kia -- Kia Ceed SW Plug-in hybrid

Kia Ceed SW Plug-In hybrid fra 259.999,-

Book en prøvetur

Se hvad din brugte bil er værd

Nu er det slut med alle bekymringer.
Bare kør!

Sæt dig ind i din nye Kia Ceed SW Plug-in hybrid og nyd turen.

Ceed SW PHEV er både sporty, økonomisk og grøn på de helt rigtige måder.

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17'' diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

Ceed SW PHEV

Grøn, økonomisk og dynamisk

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek.


Fremtidsorienteret design

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en grøn dimension til Ceed Sportswagon PHEV's atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.


Moderne hybridløsninger

Regenererende bremseteknologi udnytter kinetisk energi til at oplade batteripakken i påløb og ved opbremsning. Bilens Coasting Guide analyserer din rute, så du kan se, hvornår du bør fjerne foden fra speederen. Virtual Engine Sound System aktiveres i ren eldrift, så fodgængerne bliver opmærksomme på din tilstedeværelse.  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
Skrotkampagne Uggerhøj
Skrotkampagne Uggerhøj
Hvad kan du få for din brugte bil
Fordelagtig finansiering bil

Del med dine venner

Volkswagen hos Uggerhøj

Volkswagen Frederikshavn

Volkswagen Frederikshavn

Søndergade 246-250
9900 Frederikshavn

 98 42 14 88

Find afdeling